Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Τι πρέπει να σκεφτείτε αν είστε ζευγάρι και θέλετε να αποκτήσετε σκύλο _ Σκυλοπερπατήματα, dog walking

Η αλήθεια είναι ότι αν βρίσκεσαι σε σχέση και θέλετε να αποκτήσετε σκύλο μαζί με τον σύντροφο σου πρέπει πριν το κάνετε να σκεφτείτε πάρα πολλά πράγματα. Επειδή, όμως, εσάς σας έχει συνεπάρει η ιδέα και δεν βλέπετε πολλά πράγματα μπροστά σας αυτή την στιγμή σκεφτήκαμε να τα βρούμε εμείς και να σου τα παρουσιάσουμε.


  • Το θέλετε και οι δύο; Αυτή είναι μια απάντηση στην οποία οφείλετε να απαντήσετε από κοινού. Το να αποκτήσετε σκύλο αν είστε σε σχέση είναι μια ακόμα πιο δύσκολη  απόφαση απ' ότι αν ήσουν μόνος-η. Είναι μια ευθύνη που θα έχει συνέπειες και φυσικά θα δημιουργήσει πολλές περισσότερες υποχρεώσεις και για τους δύο σας.
  • Έχετε τον χρόνο να το φροντίζετε; Ειδικά τον πρώτο καιρό το κατοικίδιο σας θέλει μεγάλη φροντίδα. Αν λείπετε και οι δυο σας ατελείωτες ώρες από το σπίτι ποιος θα μπορεί να τον φροντίσει; Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά.
  • Τι θα συμβεί σε περίπτωση χωρισμού; Τώρα που είστε αγαπημένοι είστε και οι δύο διατεθειμένοι να αγαπάτε και να αναλάβετε στην σωστή εκπαίδευση του σκύλου σας. Τι πιστεύεις, όμως, πως θα γίνει αν χωρίσετε; Και φυσικά ο σκύλος με ποιον θα μείνει;
Συμβουλή!
Αν πάρετε τελικά την απόφαση να αποκτήσετε σκύλο, καλό θα ήταν να τον διαλέξετε μαζί και να αποφασίσετε ποιος από τους δύο θα το φροντίζει χωρίζοντας τις υποχρεώσεις στα δύο.

By ipop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου