Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΑ ΣΚΥΛΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ- DOG WALKING ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Lia DOG GROOMER!!!!!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Στα ΣΚΥΛΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ τώρα η αγαπημένη μας GROOMER Λία με τις ΓΑΤΟΣΚΥΛΟΚΟΜΜΩΣΕΙΣ της.


DOG WALKING - ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ, PET SITTING - ΦΥΛΑΞΗ, ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ

Σου δίνει τόσα! Το μόνο που ζητάει σαν αντάλλαγμα είναι ένα πιάτο φαΐ και λίγη αγάπη.


Καλλωπισμός περιποίηση κατοικιδίων-pet grooming

Καλλωπισμός περιποίηση  κατοικιδίων-pet grooming: Επαγγελματίας groomer αναλαμβάνει να πλύνει, να κουρέψει και να χτενίσει το ζωάκι σας.


Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ _ περιπατητής σκύλων


ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ ΣΟΥ _περιπατητής σκύλου, φύλαξη.


ΠΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ; _σκυλοπερπατήματα, dog walking

Η ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ _ σκυλοπερπατήματα, dog walking. pet sittiing


Φτιάξε το δικό σου "κόκαλο" για σκύλους απο γλυκο πατάτα! _περιπατητής σκύλου.

Πώς να φτιάξεις το  δικό σου "κόκαλο" για σκύλους απο γλυκο πατάτα!

Το μάσιμα μιας αφυδατωμένης γλυκίας πατάτας μπορεί να ατικαταστήσει το κοινό κόκκαλο απο τα pet shop.  Είναι μμια φθηνή αλλα και πιο υγιεινή λύση.  Αποτελούν εξαιρετική πηγή βιταμινών και αντιοξειδωτικών.



Το πρώτο βήμα είναι να πάρετε μια μεγάλη γλυκοπατάτα και να την πλύνετε  με λίγο ζεστό νερό.
Ανάψτε τον φούρνο στους 170 βαθμούς. 
Κόψτε την πατ'ατα στο ένα τέταρτο της ίντσας έως 1/2 ίντσα, ωστ ενα είναι ιδανική για τον σκύλο σας να την μασά, δεδομένου ότι συρρικνώνονται αρκετά όταν χάνουν την υγρασία τους.
Τις τοποθετείτε στο φούρνο πανω στην σχάρα και μπορείτε να ψεκάσε τε με λίγο λάδι, εκτός αν έχετε το φύλλο ψησίματος σιλικόνης.
Αυτές οι λιχουδιές θα χρειαστούν περίπου 6-8 ώρες για να αφυδατώνουν.





Φυλάσσεται σε τάπερ ή Ziploc τσάντα - στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.

Δώστε μία για το σκύλο σας!

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΣΚΥΛΟ KONG ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΛΙΧΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ _dog waling, pet sitting



 ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΗ ΣΚΥΛΟ KONG ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΛΙΧΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΟΥΣ.

Τα σκυλιά αγαπούν να μασάνε, οπότε φανταστείτε την χαρά τους με ένα κέρασμα απο κατεψυγμένα Κονγκ!  Τα Κονγκ παιχνίδια είναι τέλεια για να τα γεμίστετε με νοστιμιές. Οι παρακάτω συνταγές είναι υγιείνες, 100% σκύλο-φιλικές και σίγουρα θα ευχαριστήσουν τον σκύλος σας!
Θυμηθείτε να σίνουμε σνακ με μέτρο στον σκύλο μας, και είναι απαραίτητη η  σωστή και καθημερινή άσκηση για να είναι  μένει το σκυλί σας αδύνατο και υγιές!
Για όλες τις παρακάτω συνταγές, το μόνο που χρειάζεται  είναι να αναμίξετε τα πάντα μαζί, γεμίστε το παιχνίδι Κονγκ με το μείγμα και καταψύξτε το. Ορισμένα συστατικά απαιτούν μαγείρεμα.




Blueberry Γιαούρτι

1 φλιτζάνι απλό, χωρίς ζάχαρη γιαούρτι.
1 χούφτα φρέσκα ή κατεψυγμένα βατόμουρα.

Φυστικοβούτυρο & τυρί

1 φλιτζάνι τυρί cottage.
1 φλιτζάνι βιολογικό τραγανό φυστικοβούτυρο.
1 κουταλάκι του γλυκού των πρώτων, τοπικό μέλι.

Γλυκοπατάτα

2 μικρά βάζα γαλοπούλα και γλυκοπατάτα.
1 φλιτζάνι απλό γιαούρτι χωρίς ζάχαρη.
1 χούφτα βοδινό συκώτι λιχουδιές.

Τυρί  & πατάτα

1 φλιτζάνι βραστές πατάτες, κομμένες σε μικρούς κύβους.
1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί.
1/2 φλιτζάνι απλό τυρί cottage.

Cookie Crunch

1 φλιτζάνι απλό, χωρίς ζάχαρη γιαούρτι.
1 φλιτζάνι απλό τυρί cottage.
1 μεγάλη χούφτα από τα αγαπημένα μπισκότα του σκύλου σας.


Καρύδας και Μπανάνα

1 φλιτζάνι πουρέ μπανάνας.
2 κουταλιές της σούπας παρθένο, ανεπεξέργαστο λάδι καρύδας.
1 φλιτζάνι απλό, χωρίς ζάχαρη γιαούρτι.

Φυστικοβούτυρο Γιαούρτι Bites

1 φλιτζάνι τραγανό οργανικό φυστικοβούτυρο.
1 φλιτζάνι απλό γιαούρτι χωρίς ζάχαρη.
Μικρή χούφτα απο λιχουδιές συκωτιού.



Καθημερινά πράγματα που πρέπει να κάνετε με τον σκύλο σας!

Καθημερινά πράγματα που πρέπει να κάνετε με τον σκύλο σας!


Bone Broth (Ζωμός Οστών) Οφέλη Για Το Σκύλο



ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BONE BROTH?
Το Bone Broth (ζωμός οστών)  είναι ουσιαστικά ένα θρεπτικότατο υγρό που γίνεται από σιγοβρασμένα ωμά η μαγειρεμένα κόκκαλα σε χαμηλή θερμοκρασία για μεγάλη χρονική περίοδο. Αυτός ο ελαιώδες ζωμός είναι γεμάτος από αμινοξέα, βιταμίνες,ανόργανα συστατικά και θεωρείται εργοστάσιο παραγωγής θρεπτικών ουσιών για σκύλους!
Ο ζωμός οστών  είναι ιδανικός για άρρωστα και ηλικιωμένα σκυλιά καθώς είναι εξαιρετικά εύκολο να αφομοιωθεί από τον οργανισμό ενώ ταυτόχρονα είναι και καταπραϋντικός για το έντερο.
Παρότι μπορεί να δοθεί για να βοηθήσει άρρωστα σκυλιά να αναρρώσουν και να μείνουν υγιή ,λειτουργεί επίσης ως ένα εξαιρετικό πρώτης ποιότητας πολυβιταμινούχο συμπλήρωμα για οποιοδήποτε σκυλί σε οποιαδήποτε ηλικία.
Παρασκευάζεται από κόκκαλα , όσο καλύτερης ποιότητας τόσο καλύτερα,  με σιγανό βράσιμο σε χαμηλή θερμοκρασία (έτσι αυξάνεται η διαθεσιμότητα και η πυκνότητα των θρεπτικών ουσιών)   είναι αγνό,χωρίς άχρηστα συστατικά η τεχνητές χημικές ουσίες.
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΖΩΜΟΥ ΟΣΤΩΝ (BONE BROTH)?
O ζωμός οστών παρέχει πολλά οφέλη.Παραδοσιακά χρησιμοποιείται  για θεραπεία σε διάρροιες και σε προβλήματα του πεπτικού ενώ επίσης υποστηρίζει την υγεία στις αρθρώσεις. Ωφέλιμο για σκυλιά με αλλεργίες και ευαισθησίες σε τροφές καθώς αυξάνει με πρωτοφανή τρόπο το ανοσοποιητικό σύστημα. Για υγιή σκυλιά ένα φλιτζάνι ζωμό μία φορά την ημέρα με το γεύμα αποτελεί ένα εξαιρετικό πολυβιταμινούχο διατροφικό συμπλήρωμα στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής.
Περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά, ειδικά αμινοξέα όπως αργινίνη, γλυκίνη, γλουταμίνη και προλίνη. Ενεργεί επίσης ως ανώτερο συμπλήρωμα για τις αρθρώσεις καθώς περιέχει ζελατίνη (η διάσπαση του κολλαγόνου), γλυκοζαμίνη, χονδροϊτίνη και άλλα θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν την καλή υγεία των αρθρώσεων.
Ο ζωμός είναι πλούσιος σε πρωτεΐνη και περιέχει βιταμίνη C, βιταμίνη D, βιταμίνη Κ, σίδηρο, θειαμίνη, κάλιο, ασβέστιο, πυρίτιο, μαγνήσιο, γλυκοζαμίνη, φώσφορο, ιχνοστοιχεία, γλυκοζαμίνη και χονδροϊτίνη.


ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ; 
Η παρασκευή του ζωμού είναι εξαιρετικά εύκολη και φθηνή υπόθεση! Το μόνο που χρειάζεστε είναι κατσαρόλα,νερό, μηλόξυδο και αρκετά ωμά ή μαγειρεμένα κόκκαλα!
Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε μαγειρεμένα κόκκαλα, πιστεύω ακράδαντα πως τα ωμά και ανώτερης ποιότητας κόκκαλα (πχ απο το χωριό η βιολογικά) παράγουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Λαιμοί από πάπιες,γαλοπούλες, οστά μυελού από βόειο κρέας και από κοτόπουλο είναι ιδανικά για τον ζωμό μας! Στη συνταγή που συμπεριλαμβάνεται παρακάτω χρησιμοποιούνται αρκετά μεγάλα κομμάτια από κόκκαλα λαιμού με μπόλικο κρέας,λίπος και χόνδρους.
Αν δεν έχετε μηλόξυδο (εγώ προτιμώ το βιολογικό,αφιλτράριστο και απαστερίωτο) μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κανονικό ξίδι ή χυμό λεμονιού. Το οξύ βοηθά να βγούν τα θρεπτικά συστατικά από τα οστά στο ζωμό.Όσο περισσότερο χρόνο σιγοβράζεται τα κόκκαλα τόσο περισσότερα θρεπτικά συστατικά θα περιέχει μετά ο ζωμός σας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ                                                             ΟΔΗΓΙΕΣ
Νερό                                                 – Γεμίστε μια μεγάλη κατσαρόλα με νερό
Βιολογικό Μηλόξυδο                  – Καλύψτε τον πάτο της κατσαρόλας με κόκκαλα
Ωμά κόκκαλα                                 – Προσθέστε μερικές κουταλιές της σούπας μηλόξυδο.
                                                                    – Δυνατή θερμοκρασία μέχρι να φτάσετε σε σημείο βρασμού
                                                                    – Μόλις αρχίζει να κοχλάζει το νερό, χαμηλώστε στη μικρότερη θερμοκρασία, καλύψτε τη κατσαρόλα με το καπάκι και αφήστε να σιγοβράσει από 16 – 24 ώρες.
Προσθέτοντας προαιρετικά υλικά  όπως: μαϊντανό, κουρκουμά,kelp,καρότα,ωμό συκώτι δίνεται επιπλέον γεύση στο ζωμό και αυξάνετε την θρεπτική του αξία.Βεβαιωθείτε ότι όλα τα υλικά που χρησιμοποιείτε είναι ασφαλή για κατανάλωση από τα σκυλιά.
Μόλις γίνει ο ζωμός σας αφαιρέστε τα κόκκαλα από την κατσαρόλα. Αν θέλετε μπορείτε να αφαιρέσετε το λίπος από τη κορυφή του ζωμού. Μόλις κρυώσει μπορείτε να το βάλετε στη κατάψυξη. Μου αρέσει να αφαιρώ το τρυφερό κρέας από τα κόκκαλα και είτε το βάζω στα γεύματα, είτε το χρησιμοποιώ για λιχουδιές. Άλλες φορές το αφήνω στο ζωμό.



Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΚΥΛΟΠΕΡΠΑΤΉΜΑΤΑ. DOD WALKING - ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΗΣ ΣΚΥΛΟΥ & PET SITTING


Έχετε έναν σκύλο ή σκύλους που κάθε μέρα κερδίζουν όλο και πιο πολύ έδαφος στις καρδιές και τα σπίτια σας, …αλλά οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα δεν σας επιτρέπουν να τους προσφέρετε όσα θα θέλατε;

Στα Σκυλοπερπατήματα γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες τους για διαδραστικότητα και κοινωνικοποίηση είναι αυξημένες. Έτσι δεσμευόμαστε απέναντί σας να παρέχουμε την αναγκαία εκτόνωση, την κοινωνικοποίηση και την άσκηση που έχει ανάγκη ο σκύλος σας.

Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του ζώου. Στα Σκυλοπερπατήματα παρέχουμε στο σκυλί σας την βόλτα που επιθυμείτε, με τις μεθόδους που επιλέγετε εσείς και εμείς φέρνουμε εις πέρας. Επίσης αναλαμβάνουμε την φύλαξη του πιστού σας φίλου, το παιχνίδι μαζί το τρέξιμο, την περιποίηση και το φαγητό τους.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

Περίπατο σκύλου(dog walking): Καθημερινή βόλτα του σκύλου.

Pet-Sitting: Παρέα και φύλαξη των κατοικιδίων του σπιτιού.


Dog-Exercising: Παιχνίδια, τρέξιμο, παιχνίδια υπακοής με στόχο την κοινωνικοποίηση, την ηρεμία και την καλή ψυχοσωματική υγεία του σκύλου σας.*

Τι είναι το Pet Sitting και γιατί το χρειάζομαι; _ Σκυλοπερπατήματα

Τι είναι το Pet Sitting και γιατί το χρειάζομαι;




Όταν λείπετε εκτός Αθήνας, είναι σημαντικό το ζωάκι σας να μένει στο σπίτι, κακριά απο κινδύνους, ασθένειες και να νοιώθει ασφάλεια.
Ένας Pet - Sitter θα το επισκέπτεται καθημερινά, θα το ταΐζει,θα καθαρίζει τυχόν ακαθαρσίες, θα πηγαίνουν μαζί βόλτα και θα παίζουν .
Η διαφορά ενός pet-sitter σε σχέση με τον γείτονα ή απο έναν φίλο, είναι οτι πληρώνεται για να φροντίζει το κατοικιδιό σας και θα το κάνει σύμφωνα με τις υποδείξεις σας.
Στις αρμοδιότητες ενός pet - sitter είναι επίσης και το πότισμα των φυτών.

Μια επίσκεψη διαρκεί περίπου 1,30 ώρα για σκύλους, συμπεριλαμβανόμενης της βόλτας, και 30' για γάτες, πουλιά σε κλουβί και άλλα κατοικίδια. Το πρόγραμμα των επισκέψεων, το κόστος και η φροντίδα του ζώου προσαρμόζονται σύμφωνα με τις αναγκές σας.

ΣΚΥΛΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΤΡΑΜΣ ΚΑΙ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ _ Σκυλοπερπατήματα, περιπατητής σκύλων, dogwalking

Σκύλος πάιζει ντράμς & μας κάνει να ροκάρουμε!
Ζει στην Ελλάδα και λατρεύει το ρόζ!


Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Πώς να βγάζεις σωστή βόλτα τον σκύλο σου. _ Περιπατητής σκύλου, Σκυλοπερπατήματα, Dog walking


Μάθε στον σκύλο σου ότι εσύ είσαι ο οδηγός.

Ξεκίνα να περπατάς εσύ μπροστά από τον σκύλο σου για να του δείξεις ποιος είναι ο αρχηγός και πως εσύ ορίζεις το που θα πάτε βόλτα και με ποιον ρυθμό! Αφότου μάθει ο σκύλος πως εσύ είσαι το αφεντικό μπορείς να του επιτρέψεις να περπατάει δίπλα σου αλλά ποτέ μπροστά!

Κράτα σφιχτά τα λουριά!

Δεν εννοούμε να βγάλεις τον πνίχτη και να τραβάς τον σκύλο δυνατά. Εννοούμε να έχεις ένα κοντό λουρί για να μπορείς να ελέγξεις καλύτερα τον τετράποδο σύντροφό σου! Όσο πιο κοντό είναι τόσο καλύτερο έλεγχο έχεις!

Δώσε τον απαραίτητο χρόνο!

Μπορεί να βιάζεσαι αλλά και ο σκύλος σου θέλει τον χρόνο του όταν πάει βόλτα! Δεν μπορείς να του βάλεις το λουρί να τον κατεβάσεις στον δρόμο και κατευθείαν μόλις κάνει τις ανάγκες του να τον επιστρέψεις στο σπίτι! Σήκω νωρίς το πρωί βάλε τα αθλητικά σου και πήγαινε βόλτα! Καλό και σε σένα και στο κατοικίδιο σου θα κάνεις! Η βόλτα πρέπει να έχει διάρκεια τριάντα λεπτά έως μία ολόκληρη ώρα. Οι συγκεκριμένες ανάγκες του κάθε σκύλου διαφέρουν, γι’ αυτό μίλα με τον κτηνίατρο και ελέγξτε μαζί τη συμπεριφορά του σκυλιού για να δείτε αν οι ανάγκες του ικανοποιούνται.

Αντάμειψε τον όταν είναι υπάκουος!

Ειδικά τον πρώτο καιρό καλό θα ήταν όταν η συμπεριφορά του είναι καλή να τον ανταμείβεις! Άστον να μυρίσει την περιοχή λίγα λεπτά περισσότερα από ότι συνήθως!

Αντάμειψε τον μετά την βόλτα!

Βγάλε μία λιχουδιά και δώστου την καθώς θα παίζεις μαζί του! Καθ αυτόν τον τρόπο θα καταλάβει πως όταν συνεργάζεται σωστά θα έχει κάτι να κερδίσει!

By ipop.gr





5 Βότανα που χρειάζεται Κάθε σκυλί! _ Dog walking, Σκυλοπερπατήματα.

 5 Βότανα που χρειάζεται Κάθε σκυλί!


Όταν σκέφτομαστε την διατροφή του σκύλου μας το μυαλό μας πρέπει να πηγαίνει στο σύνολο των θρεπτικών συστατικών και την  ισορροπία αυτών, όπως και την σημασία της απορρόφησης τους στο πλαίσιο της διατροφής του κατοικιδιού μας.
 
Μπορείτε να βελτιώσετε την υγεία του σκύλου σας με τα βότανα. Παρακάτω σας παραθέτουμε τα 6 βότανα, οπως τα βρήκαμε στην σελίδα: dogsnaturallymagazine

Burdock Root (Arctium lappa)
This is a common weed that grows in almost any uncultivated space. Medicine from the root is viable only from first year plants. Burdock is most valuable for skin conditions and should be used over a long period of time to remove any systemic imbalance, which is often the cause. Part of the action of this herb is through the bitter stimulation of digestive juices and bile secretion, which aids digestion and appetite, and absorbs toxins from the bowel.
As a food, burdock root is delicious and cooks up a lot like a potato in a stew, but with a mild, sweet, mucilaginous flavor. Pets love the taste and it can be given in a powdered state or even cooked fresh. Burdock root is high in carbohydrates and inulin, and very high in iron, magnesium, silicon, thiamine, sodium, potassium, phosphorus and chromium. Burdock is also a cleansing herb with a balanced mineral content.



Alfalfa (Medicago sativa)
Commonly used worldwide as an animal feed, alfalfa (also known as the king of herbs), has been cultivated for thousands of years. Alfalfa is renowned as a cure for all inflammations, including arthritis and is thought to be hypocholesterolemic (lowers cholesterol) and hypoglycemic. Alfalfa is also a blood purifier and bitter tonic, and contains the digestive enzyme betaine, which makes it a digestive aid as well.
Alfalfa also contains a good supply of natural chlorophyll, the green color found in plants. Chlorophyll oxidizes quickly when cut, so it’s best to use alfalfa in an extract or to dry it quickly to maintain the nutritive properties. Alfalfa has 21% crude fiber, is 20% protein and is very high in Vitamin A, Vitamin C, copper and niacin amongst many other minerals, making it a rich source of nutrients.



Ginseng
I didn’t include the botanical name here as there are over 700 plants that are from this family. Grown throughout Southeast Asia and tropical North America, we typically see upwards of 11 plants in North America, including Panax and American. This is what this information is based on.
As pets age, their ability to absorb nutrients can decline, creating under-nourishment. This results in loss of energy and alertness, and an increased risk of illness. Not only is ginseng known as an appetite stimulant, but studies also show it can increase the ability of the intestine to absorb nutrients. Ginseng contains strong antioxidant components that help the body recover from stress, fatigue and illness. It also contains anti-inflammatory saponins that can also help regulate cholesterol and blood sugar levels. Another component in ginseng root is geranium, which has a powerful hydrogenating effect on the body, especially the liver.

Turmeric Root (Curcuma longa)
Turmeric is the major spice found in most curry powders and is easily identified by its stark yellow/orange color. It’s known for its anti-inflammatory properties and is anti-arthritic. Turmeric can also used to treat bruises, inflammatory bowel disease, ulcers and is antiseptic.
The nutritive uses are many, including cleansing the colon of parasites, helping rid the body of yeast infections, reducing inflammation in the digestive tract, helping to eliminate flatulence and increasing the production of enzymes in the liver that metabolize toxins.
Turmeric is high in calories, fat, magnesium, manganese, niacin, potassium, selenium, silicon and sodium and contains many other minerals and vitamins. Turmeric can be used as a fresh grated root, which can be added directly to food or cooked in broths. It can also be used in powdered or extract form. Turmeric should be used in small amounts to prevent digestive upset.


Nettle Leaf (Urtica dioica)
Known as “stinging nettle” by its common name, once dried or extracted there is no sting left to the nettle leaf and it has a diminished chance of allergic reaction. In fact, fresh extractions are used to combat seasonal allergies by treating imbalances of the mucous membranes.
Nettle is a blood purifier, it can be a diuretic where there is excess fluid, it increases kidney and liver function and aids digestion. Nettle is high in calcium, chromium, magnesium, phosphorus, potassium, silicon, thiamine and Vitamin A.
Nettle is also a catalyst for the absorption of many vitamins, minerals and trace minerals as well as several other herbs.
This certainly isn’t an exhaustive list, but these herbs are most effective with pets and easily obtainable. Most can be found organically grown, ethically wild harvested, or even in your own yard. Feel free to experiment with one herb or make a compound blend of several, based on your dog’s individual needs.


Kelp (Fucus vesiculosus)
Because kelp is rich in iodine, it’s often a helpful supplement for the dog who has thyroid issues.  The rich mixture of iodine and other minerals works to keep your dog’s entire glandular system in healthy working order and in particular the thyroid, adrenal and pituitary glands.
This sea plant can help maintain and cleanse the digestive system and because of its high iron content, it fortifies the blood, resulting in a heart that pumps more efficiently.
Kelp can help relieve dry, itchy skin and studies have shown that after six months of adding a kelp supplement to the diet, skin problems can improve, dryness and itchiness will be reduced and your dog will be left with shinier, healthier skin and coat.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας :


                    mail:   skiloperpatimata@gmail.com
                     τηλ:            6931508783

Θα χαρούμε πολύ να λάβουμε μήνυμά σας.
Απαντάμε  μέσα σε 24 ώρες.


Αν δεν απαντήσουμε ή είναι κλειστό ή δεν έχουμε σήμα, θα σας καλέσουμε άμεσα... πολύ πιθανόν να ήμαστε σε  βόλτα με σκυλάκι.

Τι πρέπει να σκεφτείτε αν είστε ζευγάρι και θέλετε να αποκτήσετε σκύλο _ Σκυλοπερπατήματα, dog walking

Η αλήθεια είναι ότι αν βρίσκεσαι σε σχέση και θέλετε να αποκτήσετε σκύλο μαζί με τον σύντροφο σου πρέπει πριν το κάνετε να σκεφτείτε πάρα πολλά πράγματα. Επειδή, όμως, εσάς σας έχει συνεπάρει η ιδέα και δεν βλέπετε πολλά πράγματα μπροστά σας αυτή την στιγμή σκεφτήκαμε να τα βρούμε εμείς και να σου τα παρουσιάσουμε.


  • Το θέλετε και οι δύο; Αυτή είναι μια απάντηση στην οποία οφείλετε να απαντήσετε από κοινού. Το να αποκτήσετε σκύλο αν είστε σε σχέση είναι μια ακόμα πιο δύσκολη  απόφαση απ' ότι αν ήσουν μόνος-η. Είναι μια ευθύνη που θα έχει συνέπειες και φυσικά θα δημιουργήσει πολλές περισσότερες υποχρεώσεις και για τους δύο σας.
  • Έχετε τον χρόνο να το φροντίζετε; Ειδικά τον πρώτο καιρό το κατοικίδιο σας θέλει μεγάλη φροντίδα. Αν λείπετε και οι δυο σας ατελείωτες ώρες από το σπίτι ποιος θα μπορεί να τον φροντίσει; Αυτό είναι κάτι που πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά.
  • Τι θα συμβεί σε περίπτωση χωρισμού; Τώρα που είστε αγαπημένοι είστε και οι δύο διατεθειμένοι να αγαπάτε και να αναλάβετε στην σωστή εκπαίδευση του σκύλου σας. Τι πιστεύεις, όμως, πως θα γίνει αν χωρίσετε; Και φυσικά ο σκύλος με ποιον θα μείνει;
Συμβουλή!
Αν πάρετε τελικά την απόφαση να αποκτήσετε σκύλο, καλό θα ήταν να τον διαλέξετε μαζί και να αποφασίσετε ποιος από τους δύο θα το φροντίζει χωρίζοντας τις υποχρεώσεις στα δύο.

By ipop.gr

Τι είναι τα σκυλοπερπατήματα. Ο περιπατητής σκύλου - dog walking;



Έχετε έναν σκύλο ή σκύλους που κάθε μέρα κερδίζουν όλο και πιο πολύ έδαφος στις καρδιές και τα σπίτια σας, …αλλά οι υποχρεώσεις και η καθημερινότητα δεν σας επιτρέπουν να τους προσφέρετε όσα θα θέλατε;

Στα Σκυλοπερπατήματα γνωρίζουμε ότι οι ανάγκες τους για διαδραστικότητα και κοινωνικοποίηση είναι αυξημένες. Έτσι δεσμευόμαστε απέναντί σας να παρέχουμε την αναγκαία εκτόνωση, την κοινωνικοποίηση και την άσκηση που έχει ανάγκη ο σκύλος σας.

Προσαρμόζουμε τις υπηρεσίες μας ανάλογα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του ζώου. Στα Σκυλοπερπατήματα παρέχουμε στο σκυλί σας την βόλτα που επιθυμείτε, με τις μεθόδους που επιλέγετε εσείς και εμείς φέρνουμε εις πέρας. Επίσης αναλαμβάνουμε την φύλαξη του πιστού σας φίλου, το παιχνίδι μαζί το τρέξιμο, την περιποίηση και το φαγητό τους.

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ:

Περίπατο σκύλου(dog walking): Καθημερινή βόλτα του σκύλου.

Pet-Sitting: Παρέα και φύλαξη των κατοικιδίων του σπιτιού.


Dog-Exercising: Παιχνίδια, τρέξιμο, παιχνίδια υπακοής με στόχο την κοινωνικοποίηση, την ηρεμία και την καλή ψυχοσωματική υγεία του σκύλου σας.*

*(Παρέχεται κατά τη διάρκεια του Dog Walking ή του Pet Sitting χωρίς επιπλέον χρέωση).





Mail: skiloperpatimata@gmail.com
Site:   www. skiloperpatimata.com